Contactati-ne pentru mai multe detalii

+4021 326 06 01

Clienti

Ultimul update: 22 November 2012
sigla

Colaborarea cu ASCELIS a debutat foarte bine, chiar daca la mijlocul unui an fiscal, si s-a dezvoltat pe parcurs intr-un fel in care am dori sa fie toate colaborarile intre parteneri. In scurt timp ne-au castigat increderea, aspect foarte important pentru noi datorita datelor vehiculate si a impactului pe care il poate avea operarea cu ele asupra bunei desfasurari a activitatii. Echipa ASCELIS a dovedit constant profesionalism si implicare in rezolvarea tutorur situatiilor aparute intr-un mod operativ, fapt care ne-a permis sa ne concentram pe aspectele de core-business ale afacerii noastre.

Din punctul nostru de vedere echipa ASCELIS chiar a pus in aplicare sloganul lor „Beyond Numbers” si a dovedit faptul ca serviciile de contabilitate, resurse umane si consultanta pe care ni le ofera sunt de cel mai inalt nivel si, mai important, corelate cu specificul afacerii noastre. Suntem foarte multumimiti de colaborarea avuta pana acum si avem in plan sa o extindem pe masura divesrificarii activitatilor noastre.

Bogdan Vasile – Administrator, Laminate Services Provider
www.mavenhut.com (MavenHut)

Since I’ve worked with the team at Ascelis for the last 4 years, I can confidently say that they are a team to trust.
In this time I’ve changed my line of business twice and they’ve always found solutions and ideas to the issues I’ve had.
They move fast and to the point. I couldn’t recommend them enough.

Bobby Voicu - CEO , MavenHut
Page 1 of 212