Contactati-ne pentru mai multe detalii

+4021 326 06 01

SEMINAR si SESIUNE DE NETWORKING cu tema principala Noutati in domeniul TVA si impozite aplicate in 2013 (31/10/2013) [INACTIV]

A aparut colectia toamna – iarna a Codului Fiscal! In mod cert, moda se schimba mai rar decat cea mai importanta lege fiscala din Romania.

Grupul ASCELIS Beyond Numbers (ex. Class Fin – Expert) se recomanda prin experienta de peste 15 ani in domeniul serviciilor de contabilitate si expertiza, asistenta si optimizare fiscala, consultanta in afaceri si resurse umane. In perteneriat cu Asociatia de Contabilitate “DECONT” va propunem un nou eveniment din seria intalnirilor pe teme fiscale. Seminar, consultari, studii de caz, verificarea cunostintelor.

Pentru o experienta completa in fiscalitate si contabilitate / Sa afli cum aplici experienta pe care o ai/ Sa vorbim, sa invatam si sa cunoastem, sa primesti raspunsuri si feedback de la cei mai pregatiti oameni din domeniu/ Sa afli lucruri noi sau sa-ti confirmi ceea ce stii deja.

Hotel Escalade*** Poiana Brasov

www.escalade.ro

3-6 octombrie 2013

Tema principala abordata:

CODUL FISCAL 2013

TITLUL VI  TAXA PE VALOAREA ADAUGATA

SUNT INVITATI:

Directori Economici, Directori Financiar, Contabili Sefi, Consultanti Fiscali, Experti Contabili, responsabili si specialisti din cadrul departamentelor financiar- contabile.

Optional, in data de 4 octombrie organizam un workshop fara moderator dedicat noilor modificari fiscal in ceea ce priveste: impozitul pe profit, impozitul pe veniturile microintreprinderilor si impozitul pe venitul obtinut in Romania de nerezidenti, precum si o sesiune de networking. 

LOCUL DESFASURARII:

Sala de conferinte a hotelului Escalade**** din Poiana Brasov.

Lector invitat: Consilier Superior in cadrul DIRECTIEI DE LEGISLATIE IN DOMENIUL T.V.A. in Ministerul Finantelor Publice 

TAXA DE PARTICIPARE:

350 lei/persoana 

TARIFE HOTELIERE SI OPTIUNI DE CAZARE:

  • loc in camera dubla: 200 lei / 2 nopti cazare cu mic dejun inclus
  • camera in regim single: 350 lei /2 nopti cazare cu mic dejun inclus
  • suplimentar pentru cazari incepand de joi 3 octombrie 2013: loc in camera dubla cu mic dejun inclus: 95 lei /persoana, si camera in regim single 175 lei.
  • cina de grup sambata 5 octombrie: 65 lei/persoana
  • accesul la internet wireless si la Centrul Welness (piscina interioara, jacuzzi, sauna si sala de fitness) este inclus

Pentru inscriere, va rugam sa trimiteti talonul de mai jos la numerele de telefon/fax 021.326.06.01 sau 021.326.06.02 ori pe adresa de email conferinta@ascelis.ro. Pentru informatii suplimentare puteti apela si la numerele 0723.321.210 sau 0722.594.009

Alte Evenimente

27 Feb

Tabara fiscalitate Sighisoara

31 Oct

SEMINAR si SESIUNE DE NETWORKING cu tema principala Noutati in domeniul TVA si impozite aplicate in 2013