Contactati-ne pentru mai multe detalii

+4021 326 06 01

Resurse Umane si salarizare

Ultimul update: 22 November 2012

Pragmatismul segmentului de resurse umane este tot mai evident atât în cadrul IMM-urilor, cât si in cadrul firmelor naţionale şi multinaţionale. Un lucru e clar: în plan de criză, companiile şi-au reorientat strategiile de business. Pe o piaţă a muncii tot mai dificilă firmele trebuie să-şi reevalueze necesitatile în domeniu resurselor umane printr-o revizuire a duo-ului cerere-ofertă. Nevoia de consolidare şi înţelegere a segmentului de resurse umane îi va ajuta pe manageri să obţină un plus de valoare în selectarea angatului ideal.

Influenţată de o continuă schimbare, atât piaţa de munca internaţională, cât şi cea de la nivel naţional au nevoie de o analiză concludentă în ceea ce privesc conditiile salariale si prestarea de servicii din partea anjatului. Companiile se confruntă cu o incapacitate de a analiza profilul candidatului ideal.

Ascelis are soluţii la nivelul consultanţei resurselor umane!

Managementul resurselor umane Ascelis este dedicat evaluării conforme a perfomanţelor şi formării profesionale. Stabilim obiective operaţionale pentru societăţile comerciale şi managerii acestora în domeniul resurselor umane. Inregistrarea unor rezultate nefavorabile reprezintă un semnal de alarmă în ceea ce priveşte motivaţia, abilitatea, cunoaşterea sau inţelegerea personalului angajat.

Noi mizăm pe o analiză a background-ului managerial şi structural al resurselor umane din orice companie/business. Ascelis favorizează analiza bugetară justificată în cadrul resurselor umane, întocmită sub criterii stricte de implementare şi dezvoltare.

Eficienţa Ascelis în cadrul resurselor umane:

  • Strategii de outsourcing;
  • Identificarea nevoilor societăţilor privind capabilitatile forţei de muncă;
  • Consultanţa privind facilitatile fiscale pentru remuneraţii şi beneficii: tichete de masă, tichete de vacanţă, premii, diurnă, cheltuieli sociale, pensii facultative, asigurari;
  • Analize bugetare şi marje de cost în domeniul resurselor umane;
  • Armonizarea contractelor colective de muncă.

Salarizare:

Ascelis eficientizează design-ul de logistică salarială, documentaţia de salarizare şi stricta evidenţă a resurselor bugetare distribuite fondului salarial.

Etapele de implementare Ascelis pentru o salarizare eficientă şi durabilă la nivelul oricărei instituţii comerciale urmează un sistem profesionist de gestiune şi analiză:

  • Modalităţi de calcul;
  • Întocmirea şi administrarea documentelor privind relaţiile dinn cadrul contractelor de muncă;
  • Întocmirea şi înregistrarea statelor de plată;
  • Întocmirea şi raportarea declaraţiilor privind bugetul fondurilor sociale, evidenţa fişelor fiscale.